Tuesday, October 23, 2018

La Cuina dels Vallesans. Receptes i productes de la terra (Rebost i Cuina) libro .epub Pep Salsetes


Descargar PDF Leer en línea



Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l’autor. Molts diuen que “el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia”. En aquest llibre.
RECEPTES I PRODUCTES DE LA TERRA, SALSETES, PEP, 20,00euros. La
cuina del Vallès, fruit d''una barreja de tradicions, productes i paisatge, és una  16 Feb 2015 Comprar el libro La Cuina dels Vallesans: receptes i productes de la terra de Pep
Salsetes, Farell Editors (9788492811656) con descuento en  La Cuina dels Vallesans: receptes i productes de la terra, Salsetes, Pep, 20,00€. La Cuina dels Vallesans: receptes i productes de la terra, Salsetes, Pep, 20,00€. La Cuina dels Vallesans. Receptes i productes de la terra Rebost i Cuina:
Amazon.es: Pep Salsetes: Libros. RECEPTES I PRODUCTES DE LA TERRA, PEP SALSETES, 20,00€. La cuina
del Vallès, fruit d''una barreja de tradicions, productes i paisatge, CUINA DELS VALLESANS, LA. RECEPTES I PRODUCTES DE LA TERRA,
SALSETES, PEP, 20,00€. Per als qui diguin ?un altre llibre de cuina?,  Encontrará el libro La Cuina dels Vallesans en Librería Balmes. També cal dir
que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per  Salsetes, Pep. La Cuina dels Vallesans. Receptes i productes de la terra.
Editorial: Farell; Año: 0; Precio: 20.00 €; EAN: 9788492811656. Comprar on line
  Pep Salsetes Encuadernación rústica / 23x15cm / 192 páginas Farell / 2015 /
Bages Libro en buen estado.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.